Ølgod SFO

Ølgod SFO er delt i to huse, Bøgely for 0.-1. årgang og Lærkely for 2.-3. årgang

5GDpJUDQ

Uddybende beskrivelse

Garderober:
Alle børn har deres egen garderobe, hvor der er plads til skiftetøj og deres taske. Da det kan forekomme, at flere børn har sko og tøj magen til hinanden, er det praktisk, at man mærker disse ting med navn, hvis det skulle blive forbyttet. Glemt tøj bliver altid samlet på skolen.
Påklædning:
Vi øver børnene i selv at vurdere, hvilken påklædning der er nødvendig i forhold til vejret, hvad de leger, og hvor længe de er ude. Selvfølgelig hjælper vi de børn, der har svært ved at vurdere det selv.

Meddelelser og Tabulex:
I kan holde jer orienteret på opslagstavlen på Tabulex omkring en del af de aktivitetstilbud, der er til børnene i Bøgely og i Lærkely. Det er dog ikke alt hvad vi laver der bliver annonceret på Tabulex. Vores dag afhænger nemlig også af og bliver planlagt ud fra vejr og vind, hvad der er brug for eller hvis vi lige får en god ide 
Vi bruger også opslagstavler i gangene, hvor børnene selv har mulighed for at holde sig orienteret og de kan skrive sig på til aktiviteterne. Det er en god ide, at I som forældre hjælper med at få børnene skrevet på. Vi har den holdning at hvis man har meldt sig til en aktivitet er den ”bindende”.
Husk at bruge Tabulex til at oplyse os om sygdom, fridage, aftaler, fødselsdage m.m. Vores telefonnummer er: 20 51 97 67 (Bøgely) og 20 51 97 68 (Lærkely), men den skal kun bruges til akutte beskeder, som ikke kan klares via Tabulex. I vil opleve at telefonen ikke altid vil blive besvaret ved travlhed.
Frugtordning: I Ølgod SFO spiser børnene deres medbragte frugt når de har lyst. Det er vigtigt at de har noget med, der er nemt for dem at spise.
Legetøj: Det er ikke tilladt at medbringe legetøj i SFO.

Vi har følgende lukke dage i SFO:
De 3 dage før påske
Dagen efter Kr. Himmelfartsdag
Grundlovsdag fra kl. 12.00
Uge 29 og 30
D. 23+24 december og dagene mellem jul og nytår

2. og 3. Klasses-klub: I Ølgod SFO tilbyder vi en 2. klassesklub og en 3. klassesklub til børnene. Som navnene an-tyder, så er det to klubber for de elever, der går i 2. og 3. klasse. Hver måned arrangerer klubberne et tilbud til hver årgang. SFO’ens tanker omkring klubberne er, at der skal ske en udvikling i aktiviteter i de år, man går i SFO. De største børn skal have de største udfordringer og de største privilegier.
Når vi planlægger aktiviteterne, forsøger vi at give børnene forskelligartede tilbud. 2. og 3. klasses-klub. Aktiviteterne der foregår for klubberne om eftermiddagen er SKAL-ting, hvis børnene er i sfo den dag, da de skal styrke sammenholdet.
Det vigtigste formål for 2. og 3. klassesklubberne er dog, at børn og voksne skal have det sjovt sammen og får en masse gode oplevelser, når vi er i SFO

Mobiltelefon i SFO: Telefonen skal ligge i skoletasken, når man er i SFO. Er I utrygge det dette, fordi I tænker, at den bliver taget eller går i stykker, så er der mulighed for, at den kan blive lagt i en kasse ved afkrydsningspulten.
Forældresamarbejde:Samarbejde mellem forældre og SFO’en er af stor betydning. Et godt samarbejde er med til at sikre, at jeres barn trives og udvikler sig så godt som muligt. Hvis I undres eller har spørgsmål til os, så kom endelig og få en snak med os.

Læs Mål- og indholdsbeskrivelse for SFO her

 

 

 

 

SFO’ens åbningstider

Moduler
Morgenmodul: kl.6.15-8.00 (ferier kl.6.15-14.00)
Eftermiddagsmodul: mandag-torsdag kl. 14-17, fredag kl. 14-16 (i ferier må man komme fra kl. 8.00)
Heldagsmodul: kl. 6.15-8.00, mandag til torsdag kl. 14-17, fredag kl. 14-16 (i ferier må man komme fra kl. 6.15 til kl.17.00, fredag til kl. 16.00)
Ændringer af moduler eller udmeldelse af SFO foregår via Varde Kommunes hjemmeside

Åbningstider

Man - Tor

06:15 - 17:00

Fredag

06:15 - 16:00

Lør - Søn

Lukket

Vil du høre mere?

Ølgod Skoles kontor kan kontaktes på skoledage i tidsrummet 7.30-14.00 (fredag 7.30-13.30).

J7x9ptYw